2Lång

Välkommen till 2Lång – kvarterscenen för nöje & kultur som kombinerar institutionernas kvalité, privatteatrarnas driv och Andra Långgatans folklighet, tillgänglighet och pris. 2Lång är mer än ett kulturhus. Det är mer än en teater, mer än ett café, mer än en spelplats. Det är en kvarterscen, fullkomligt frustande av liv. På 2Lång står kreativiteten och tillgängligheten i fokus. Vår profil består av öppna dörrar och en produktivitet som överträffar de flesta scener. Lokalen är en plats för kreativa människor att mötas och fungerar som kontorscafé under dagarna. Dessutom har vi en  stor kursverksamhet inom teater med inrikting på improvisationsteater. Vår scen används för events och gästspel men vårt fokus ligger främst på våra egna produktioner. Vi vill bredda och utveckla nöjeslivet i Göteborg. Mittemellan ölhaken och porrbutikerna ligger den. Den lilla scenen som  är både göteborgarnas amfiteater och deras vardagsrum.

Välkommen!

Hemsida: www.2lang.se

Aktuella Produktioner

Club Bingo!

Improverket som är en improvisationsteater i Göteborg ger er Club Bingo! Ett underhållningskoncept som spelat för slutsålda hus sedan 2010!

Improvisationsteater är ett ögonblickets konst. Ingenting är i förväg planerat eller repeterat. Improverket ger dig en oförglömlig kväll med klassiskt bingospel och fina priser och improviserade scener. En karamell med bar, musik, improvisationer och sifferdramatik. Ingen i publiken behöver komma upp på scenen.

Pekkaris Kök

I en helt improviserad talkshow lotsas publiken och gästen genom kvällen med varm hand av värden John Pekkari. Alldeles bredvid sitter husbandet Solala och fyller salongen med sång och dofter från soppan de lagar till kvällens huvudperson.

Och vem är gäst? Någon från publiken!